Ποιοι είμαστε

Η Benostan ιδρύθηκε το 1985 από μια ομάδα Γυναικολόγων, με σκοπό τη μελέτη των αλλαγών του δέρματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η εταιρία έχει αφιερώσει πάνω από 25 χρόνια στην Κλινική Έρευνα και μελέτες σχετικά με την ευεργετική δράση των φυτών και ιδιαίτερα του ελαιόλαδου στο δέρμα. Η Benostan έχει τόσο το στόχο όσο και την αποστολή να αναπτύξει νέα θεραπευτικά προϊόντα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και φυσικά τα προβλήματα του δέρματος που σχετίζονται με την Υγεία της γυναίκας, Γυναικολογικά και Δερματολογικά. Στόχος της είναι να δώσει λύσεις στις ανάγκες του δέρματος με φυσικό τρόπο, επιλύοντας προβλήματα του δέρματος σε όλες τις πτυχές του κύκλου ζωής των γυναικών. Η προσέγγισή της βασίζεται στα εθνικά, κληρονομικά, και ηλικιακά χαρακτηριστικά στο δέρμα και αυτό επιτρέπει την παροχή στοχοθετημένης εμπορίας προϊόντων στην αγορά και ασφαλέστερες λύσεις στους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία της επιτρέπει στις φόρμουλες των προϊόντων της να έχουν δράση συγκρίσιμη με φαρμακευτικά μόρια. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο ως αυτόνομα προϊόντα, αλλά και συμπληρωματικά σε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Είμαστε η 1η εταιρία στην Ελλάδα που πραγματοποίησε παραγωγή προϊόντων περιποίησης με τη μέθοδο της Φυσικής Εκχύλισης.

Έτσι, ο καταναλωτής προσλαμβάνει το 100% των ιδιοτήτων της ελιάς και των βοτάνων.

Η Φιλοσοφία μας

Κάθε προϊόν μας παράγεται με τη μέθοδο της Φυσικής Εκχύλισης και είναι συνδυασμός από ελιά και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής γης. Η επιλογή των βοτάνων γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, τη δράση τους και τις ιδιότητες που αποδίδουν στο τελικό προϊόν. Κλινικές μελέτες και πανεπιστημιακές έρευνες υποδεικνύουν τον ιδανικό συνδυασμό των βοτάνων, καθώς επίσης και την αναλογία τους στην κάθε παραγωγή. Μετά την επιλογή τους, τα βότανα παραμένουν σε λάδι ελιάς, για συγκεκριμένο διάστημα και καθορισμένη θερμοκρασία, ώστε το τελικό προϊόν να είναι εμπλουτισμένο με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του εκχυλίσματος. Η Φυσική Εκχύλιση θα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγής των προϊόντων μας. Στόχος και όραμά μας παραμένει πάντα η δημιουργία προϊόντων με βάση την ελιά και αγνά ανεπεξέργαστα βότανα της ελληνικής φύσης. Το όραμά μας είναι η προσφορά φυσικών προϊόντων ολοκληρωμένης φροντίδας για όλους. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή.

Σταθερές σχέσεις με προμηθευτές βοτάνων, βιολογικά πιστοποιημένους, από όλη την Ελλάδα

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα γυναικολογικής περιποίησης Benostan προέρχονται από το συνδυασμό ελαιόλαδου και φύλλων ελιάς, με φυσικά, ανεπεξέργαστα εκχυλίσματα βιολογικών βοτάνων. Με προσεκτική φροντίδα, επιστημονική προσέγγιση, βαθιά γνώση των φαρμακευτικών ιδιοτήτων της ελιάς και των βοτάνων, κάθε προϊόν μας κρύβει μυστικά για την υγεία του δέρματος και του σώματος της γυναίκας.

Στα εργαστήριά μας αναπτύξαμε κι εφαρμόζουμε μια μοναδική φυσική μέθοδο επεξεργασίας φυτικών συστατικών, τη Φυσική Εκχύλιση, μέσω της οποίας λαμβάνουμε ένα συμπύκνωμα βοτάνων κι ελιάς, εξαιρετικής αγνότητας κι αποτελεσματικότητας, που διαφυλάσσει τ ις ευεργετικές ουσίες κάθε φυτού.

Η επιλογή ενός βοτάνου για το κάθε προϊόν γίνεται με κριτήριο τις ιδιότητές του και τις ανάγκες της επιδερμίδας, ενώ η δράση και η αποτελεσματικότητά του τεκμηριώνεται από κλινικές μελέτες και πανεπιστημιακές έρευνες.

Δείτε τα προϊόντα