Σώμα & Μαλλιά

Κρέμα Χεριών

Φυτική Κρέμα χεριών για ενυδάτωση και προστασία μεγάλης διάρκειας που δεν αφήνει λιπαρότητα

Προσφέρει ενυδάτωση και προστασία μεγάλης διάρκειας στα χέρια. Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Με φυσικά εκχυλίσματα από τίλιο, θυμάρι, δενδρολίβανο και ελιά. Χωρίς Parabens.

Συσφικτικό Γαλάκτωμα Σώματος

Φυσικό Συσφικτικό Γαλάκτωμα Σώματος που συσφίγει, τονώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος

Συσφίγγει, τονώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλο για ταυτόχρονη χρήση με αντικυτταριτιδικό προϊόν. Με φυσικά εκχυλίσματα από δυόσμο, υπέρικο, λάδι και φύλλα ελιάς. Χωρίς Parabens.

Λάδι Σώματος κατά της Κυτταρίτιδας

Φυτικό Λάδι Σώματος που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην σύσφιξη

Τονώνει τη μικροκυκλοφορία, συμβάλλει στη σύσφιξη του υποδέρματος & λειαίνει ορατά την επιδερμίδα. Δρα εντατικά, κυρίως κατά τη διάρκεια της νύκτας. Με υπέρικο και λάδι ελιάς. Χωρίς Parabens.

Κρέμα Σώματος κατά της Κυτταρίτιδας

Φυτική Κρέμα Σώματος κατά της Κυτταρίτιδας που τονώνει συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα

Μοναδικό προϊόν που ταυτόχρονα αδυνατίζει, συσφίγγει & ενυδατώνει το δέρμα. Κατάλληλη για όλο το σώμα και τη συντήρηση της κάθε αδυνατιστικής θεραπείας, για όλο το χρόνο. Με λάδι ελιάς και φυσικά εκχυλίσματα από καλέντουλα και φασκόμηλο. Χωρίς Parabens.

Απαλό Σαμπουάν για Συχνή Χρήση

Φυτικό Σαμπουάν Μαλλιών για όλη την οικογένεια

Για όλη την οικογένεια και για λεπτά, εύθραυστα μαλλιά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά και το δέρμα του κεφαλιού υγιές. Με φυσικά εκχυλίσματα από χαμομήλι και φύλλα ελιάς. Χωρίς Parabens.

Σαμπουάν κατά της Λιπαρότητας

Φυτικό Σαμπουάν που συμβάλλει στον περιορισμό της λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής

Καθαρίζει σε βάθος και συμβάλλει στον περιορισμό της λιπαρότητας. Τα μαλλιά γίνονται ανάλαφρα, στιλπνά και με όγκο. Με φυσικά εκχυλίσματα από φασκόμηλο, λεβάντα και τσουκνίδα. Χωρίς Parabens.