Πρόσωπο

Τζελ Καθαρισμού

Φυτικό τζελ που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, με αντιερεθιστικούς παράγοντες

Με φυσικούς καταπραϋντικούς & αντιερεθιστικούς παράγοντες. Με φυσικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, λεβάντα και φύλλα ελιάς. Για λιπαρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Απαλό Γαλάκτωμα Καθαρισμού

Φυτικό γαλάκτωμα για βαθύ καθαρισμό, αναζωογόνηση και θρέψη

Καθαρίζει σε βάθος, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα. Με φυσικά εκχυλίσματα από θυμάρι, λεβάντα και φύλλα ελιάς. Για κανονικές, ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Τονωτική Λοσιόν

Φυτική λοσιόν που ολοκληρώνει τον καθαρισμό και ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας

Ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας και ολοκληρώνει τον καθαρισμό. Με φυσικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, φασκόμηλο και φύλλα ελιάς. Για κανονικές, ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Μη Λιπαρή Ενυδατική Κρέμα

Φυτική μη λιπαρή ενυδατική κρέμα με αντιερεθιστικούς παράγοντες

Με φυσικούς καταπραϋντικούς & αντιερεθιστικούς παράγοντες. Με φυσικά εκχυλίσματα από λεβάντα, θυμάρι, βάλσαμο και φύλλα ελιάς. Για λιπαρές επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Αντιρυτιδική 24ωρη Κρέμα

Φυτική αντιρυτιδική ενυδατική κρέμα ημέρας με συσφικτική δράση

Αντιμετωπίζει δραστικά ρυτίδες & χαλάρωση. Με λάδι ελιάς και φυσικά εκχυλίσματα από φασκόμηλο, δενδρολίβανο και τίλιο. Για κανονικές επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Θρεπτική Κρέμα Νύκτας

Φυτική αντιρυτιδική θρεπτική κρέμα νύχτας με συσφικτική δράση

Προσφέρει εντατική αντιρυτιδική & συσφικτική δράση. Με λάδι ελιάς και φυσικά εκχυλίσματα από φασκόμηλο, βάλσαμο και τίλιο. Για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Λευκαντική Κρέμα κατά των Πανάδων

Φυτική κρέμα για την επαναφορά ομοιόμορφου τόνου στην επιδερμίδα

Συμβάλλει στην επαναφορά ομοιόμορφου τόνου στην επιδερμίδα. Με λάδι ελιάς και φυσικά εκχυλίσματα από λευκή μουριά και τίλιο. Για όλους τους τύπους δέρματος. Χωρίς Parabens.

Λάδι για Ενυδάτωση και Θρέψη από Αβοκάντο & Ελιά

Φυτικό λάδι που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος

Θρέφει σε βάθος και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται ως serum ή αναμειγνύεται με την Κρέμα σας, ενισχύοντας τη δράση της. Για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Λάδι για Σύσφιξη και Τόνωση από Βάλσαμο & Ελιά

Φυτικό λάδι που λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου. Χρησιμοποιείται ως serum ή αναμειγνύεται με την Κρέμα σας, ενισχύοντας τη δράση της. Για ώριμες επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Συσφικτικό Τζελ Ματιών

Φυτικό συσφικτικό τζελ ματιών που βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων.

Αποσυμφορίζει από πρηξίματα και μαύρους κύκλους, επαναφορά ομοιόμορφου τόνου στην επιδερμίδα. Με φυσικά εκχυλίσματα από χαμομήλι, τίλιο, φύλλα ελιάς και μικροσφαιρίδια βιταμινών. Χωρίς Parabens.

Μάσκα Αναζωογόνησης

Φυτική μάσκα προσώπου που αποκαθιστά την υγρασία και ελαστικότητα της επιδερμίδας

Αποκαθιστά την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Με λάδι αμυγδάλου, λάδι αβοκάντο και φυσικά εκχυλίσματα από φασκόμηλο και φύλλα ελιάς. Για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.

Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό

Φυτική μάσκα για τον βαθύ καθαρισμό προσώπου που κάνει την επιδερμίδα απαλή, βελούδινη και λαμπερή

Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει πλεονάζουσα λιπαρότητα και μαύρα στίγματα, καθιστώντας την επιδερμίδα βελούδινη και απαλή. Με πραγματικό άργιλο και πράσινο τσάι. Για λιπαρές επιδερμίδες. Χωρίς Parabens.